بررسی متریال اولیه بکار رفته در هر کدام، روش های تولید، ابعاد آن ها، کاربردها و هزینه های اجرا و حمل و نقل همگی فاکتور های بسیار کلیدی برای خریداران می باشد که با مقایسه بلوک هبلکس AAC و سفال می توان به این قضیه پی برد که بهترین بلوک برای پروژه مورد نظر کدام است. بطور قاطع میتوان گفت که بلوک هبلکس با توجه به مزایا و امتیازاتی که دارد، قیمت بالاتری نسبت به سفال دارد که دلیل آن ها کاملاً مشخص است: کیفیت و مقاومت بسیار بالا!
اگر بخواهیم وزن بلوک ها را مقایسه کنیم باید گفت که بلوک سبک هبلکسhttps://saboksaran.com/product-category/%d8%a8%d9%84%d9%88%da%a9-%d9%87%d8%a8%d9%84%da%a9%d8%b3/ به مراتب سبک تر و حمل و نقل آن نسبت به سفال بسیار راحت تر است؛ با این تفاسیر سرعت اجرا نیز بالاتر می رود که همین یک امتیاز بسیار مثبت می باشد. بلوک سفالی پس از اجرا، نیاز به ملات گچی و خاک دارد تا بتوان نازک کاری را انجام داد اما هبلکس با چسب مخصوص خودش یعنی چسب بلوک هبلکس بدون هیچگونه دردسر و دشواری می توان ملات را روی آن کار کرد.
شاید این سوال برای شما هم پیش بیاید که سختی اجرا نما های مختلف روی هبلکس چقدر است و آیا این امر امکان پذیر هست یا نه! در جواب باید گفت اجرا نما روی هبلکس چندان سخت هم نیست، فقط یکسری اصول پایه دارد که در مقاله مربوطه به شما این موارد را معرفی کرده ایم.
نمونه چسب مناسب بلوک AAC و همینطور چسب مناسب کاشی و سرامیک را در زیر مشاهده می کنید که برای خرید می توانید با شماره های
- در تماس باشید.وقتی که صحبت از مقایسه بلوک هبلکس با سفال می شود یکی از فاکتور های بسیار مهمی که در وهله اول، شخص خریدار به آن توجه می کند قیمت هر یک است. شاید فکر کنید که قیمت بلوک سفالی از هبلکس کمتر است اما باید این نکته را گفت که هزینه های اجرایی بلوک سفالی برای کل پروژه نسبت به هبلکس خیلی بیشتر است. از آنجایی که هبلکس ابعاد مختلفی دارد و از طرفی از بلوک سفالی بزرگتر است، در نهایت هزینه های پیاده سازی و اجرا، حمل نقل و... بسیار کاهش پیدا می کند.
از نظر کارایی بلوک های سفالی کارایی بلوک هبلکس را ندارند که این مقاله (مقایسه بلوک هبلکس و سفالhttps://saboksaran.com/%d9%85%d9%82%d8%a7%db%8c%d8%b3%d9%87-%d8%a8%d9%84%d9%88%da%a9-%d9%87%d8%a8%d9%84%da%a9%d8%b3-%d9%88-%d8%b3%d9%81%d8%a7%d9%84/) یکی از مواردی است که بسیار جای بحث دارد.
چسب مخصوص بلوک اتوکلاو شده نسبت به ملات بلوک سفالی از لحاظ حجم کمتر و قیمت بسیار مناسب تری هم دارد. میزان مصرف چسب هبلکس حدود ۲۵ درصد کمتر از بلوکهای سفالی است. همچنین، برای هموار کردن سطح دیوار سفالی، نیاز به استفاده از مصالح دیگری همچون گچ دارید، در حالی که بلوکهای هبلکس از ابتدا دارای سطح صاف هستند و نیازی به گچ زیرکار ندارند! به همین دلیل، هزینهی پوشش دیوار با گچ نیز کاهش خواهد یافت.
در مقایسه قیمت بلوک هبلکس و سفال، فراموش نکنید که هزینههای حمل و نقل نیز در این مقایسه مهم است. حمل و نقل بلوکهای هبلکس به دلیل وزن کمتر آسانتر و بی دردسر تر است که این مورد برخلاف بلوک های سفالی است. مورد آخر در تفاوت بلوک هبلکس و سفال، عایق بودن بلوک هبلکس است که میتواند در کاهش مصرف انرژیهای ساختمان تأثیرگذار باشد.
با توجه به زلزله خیز بودن ایران، وزن سازه بسیار مهم است و باید طبق ضوابط و آیین نامه های ساختمان باشد. این آیین نامه ها همواره به این موضوع تاکید دارند که استفاده از مواد سبک در ساختمانها ضروری است. از این رو عقلانی ترین انتخاب ممکن که در پیش روی ما است همین بلوک هبلکس است. وزن کم مقاومت آن توجه خیلی از کارفرما ها را به خودش جذب کرده. ابعاد مختلف بلوک هبلکس، وزن های متفاوتی هم دارند که این مورد را با توجه به نیاز پروژه و بودجه باید انتخاب شود.
از آنجا که مواد اولیهی استفاده شده در ساخت بلوک های سفالی و بلوک های هبلکس تفاوت دارند بهتر است به طور تخصصی تر و با جزئیات بیشتر به آن بپردازیم. برای ساخت بلوک های هبلکس از سیمان، سیلیس، آهک و آلومینیوم استفاده میشود در حالی که برای بلوک های سفالی از خاک رس، آهک و آب استفاده می شود. هر یک از این متریال ها برتری خودشان را دارند ولی در کل هبلکس فرمول تهیه آن و مراحل اتوکلاو شدنش کمی پیچیده و به طبع بهتر است.
زمانی که قصد خرید بلوک را دارید باید به مقاومت آن در برابر رطوبت بسیار توجه کنید به خصوص اگر در منطق شمالی کشور ساکن هستید، میزان رطوبت بالاست و نمی توان از هر نوع مصالحی استفاده کرد. در واقع میزان جذب آب بلوک هبلکس که در مقاله مربوطه به آن اشاره کردیم به قدری مناسب هست که بتوان بدون دردسر از آن در هر شرایط آب و هوایی استفاده نمود.
هدف این مقاله ای است که بهترین گزینه های پیش روی شما را مورد بررسی دقیق قرار دهیم تا هزینه ای که می کنید بهترین نتیجه را داشته باشد. هر یک از این بلوک ها ویژگیهای خاص خود را دارند و برای انواع مختلف سازه استفاده میشوند.
وب سایت مرجعhttps://saboksaran.com/