چسب بلوک هبلکس و ابزار مناسب این چسب ها در دو نوع طوسی و سفید رنگ میباشد که معمولا در بسته بندی های 25 کیلویی موجود هستند. چسب بلوک هبلکس به صورت پودر است که هر بسته از این پودر را با 7 الی 8 لیتر آب مخلوط میکنیم و صبر میکنیم تا به خوبی واکنش دهد، چسب باید از کارایی مناسبی برخوردار باشد یعنی نه زیادی سفت باشد و نه خیلی رقیق. عمده مواد تشکیل دهنده آن شامل سیمان، آب، ماسه خشک و دو نوع چسب پلیمری می باشد. همچنین شما می توانید به طور دقیق استعلام قیمت بلوک هبلکس را از تیم فنی شرکت سبک ساران دریافت نمائید.
شاید در وهله اول به این موضوع فکرکنید که تولید چسب هبلکس دارای یک فرایند بسیار پیچیده اسا اما باید بدانید که مراحل تولید چسب بلوک هبلکس چندان هم پیچیده نیست! مراحل بدین صورت می باشند که ابتدا مواد اولیه شامل سیمان و ماسه با هم مخلوط می شوند. سپس پودر چسب پلیمر و سیلیس به این مخلوط اضافه می شود تا محصول نهایی تولید شود. این مخلوط در کیسه های ۲۰ یا ۲۵ کیلویی بسته بندی شده و به بازار عرضه می شود. از آنجایی که کیفیت این چسب بسیار مهم و حائز اهمیت می باشد به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم که از شرکتی مناسب اقدام به خرید چسب بلوک هبلکس نمائید.
در واقع به نوعی چسب بلوک هبلکس در کنار بلوک سبک یا همان بلوک AAC به عنوان تکمیل کننده استفاده می شود. چسب بلوک هبلکس بیشتر در موارد زیر مورد استفاده قرار می گیرد: برای ترمیم و برطرف کردن خط و خش های بوجود آمده در بلوک هبلکس، پر و برطرف کردن نقص موجود در دیوارهای چیده شده، پر کردن فاصله بین بلوک ها در دیوار چینی با هبلکس، برای نصب و چسباندن بلوک های هبلکس به یکدیگر و از دیگر مزایای استفاده از چسب بلوک هبلکس کارکردن با آن است که بسیار راحت و ساده است، همانطور که قبل تر اشاره کردیم فقط کافی است تا چسب بلوک هبلکس را با مقدار معین آب مخلوط کنیم تا بتوان به راحتی از آن استفاده نمود.
بلوک هبلکس یکی از مصالح پرکاربرد در ساخت و ساز است که با استفاده از چسب های ویژه بین بلوک ها می توان چسبندگی را ایجاد نمود و برخی از مشکلات و نواقص را به سادگی حل نمود، در ادامه همراه ما باشید تا به بررسی این موارد بپردازیم:
چسبندگی ملات و چسب بلوک هبلکس به قدری خوب و قابل قبول است که میتواند ضامن ایمنی دیوارهای سازه و استحکام آنها باشد. اتصال بلوک ها با چسب، مقاومت بالایی به ساختمان می بخشد. این نوع اتصال، در مقابل نیروهای جانبی مانند زلزله ها نیز مقاومت بیشتری دارد و سازه محکم تری را ایجاد می کند.
چسب بلوک هبلکس اشتعال زا نیست بنابراین در برابر مواد اشتعال زا کاملا ایمن است. البته از طرفی بلوک هبلکس نیز غیر قابل اشتعال است و همینطور چسبی که برای آن استفاده می شود. این موارد بسیار مهم خیال کارفرما را از بابت آتش سوزی راحت می کند.
این چسب معمولا مقاومت فشاری دیوارهای ساخته شده با بلوک هبلکس را افزایش میدهد. علاوه بر اینکه این چسب مقاومت بسیار بالایی پس از اجرا در اختیار شما عزیزان قرار می دهد، بکارگیری بلوک هبلکس با کیفیت می تواند این امر را چندین برابر کند!
از ویژگی های بارز چسب بلوک هبلکس ضد آب بودن آن است و در واقع دیواری که با آن ساخته میشود به نوعی ضدآب محسوب میشود. بعد از اینکه دیوارها با چسب بلوک هبلکس پوشانده شد امکان کاشی کاری، سنگ کاری، یا استفاده از هر نوع مصالح دیگری به عنوان رو کار وجود دارد.
این چسب به دلیل عایق بودن در برابر سرما و گرما خاصیت عایق بودن در دیوارها و مناطق مورد استفاده را نیز بوجود میاورد. از آنجا که فضای بین بلوک ها با چسب پر می شود، عایق بندی بهتری در برابر حرارت، سرما و صدا به وجود می آید. این موارد باعث می شود تا علاوه بر صرفه جویی در برخی منابع، بتوان بهترین متریال را بکار برد.
به علت ساختاری که چسب بلوک هبلکس دارد واکنش پذیری فولاد با آن بشدت پایین میاید و همین امر باعث بالا رفتن مقاومت در برابرخوردگی و زنگ زدگی می شود. همین امر نقش مفیدی در ایمن سازی سازه دارد و می توانید با خیال راحت از این چسب استفاده نمائید.
در شرایط مختلف و اهداف مدنظر، استفاده از چسب هبلکس متفاوت می باشد، ولی به طور کلی به حالت هایی که در زیر عنوان خواهیم کرد می توان از چسب بدرستی استفاده نمود:
بر اساس تجربیات و آمارهای به دست آمده تقریباً برای هر متر مکعب، به طور میانگین بیست کیلوگرم چسب بلوک هبلکس مصرف می شود. به عبارت دیگر، برای ساختمان هایی با حداقل دویست متر مربع دیوار چینی، مقدار تقریبی ۷۵۰ کیلوگرم چسب بلوک هبلکس لازم است. همچنین هر بیست و پنج کیلوگرم چسب هبلکس با افزودن ۷ لیتر آب، حدوداً ۱۶ لیتر ملات آماده تولید می کند همچنین دمای مناسب برای اجرای چسب بلوک هبلکس در بازه پانزده تا چهل درجه سانتی گراد می باشد. از طرفی، زمان مجاز برای استفاده از چسب بلوک هبلکس قبل از خارج شدن از کیسه، یک سال است.
سوالات متداول
چگونه مقدار مناسب چسب هبلکس را برای یک سازه تخمین بزنیم؟
مقدار مورد نیاز چسب هبلکس برای یک پروژه به متراژ و ضخامت بلوک های هبلکس بستگی دارد و می تواند متغیر باشد. همچنین، نوع سازه، بلوک ها و شرایط آب و هوایی نیز تأثیرگذار بر مصرف این چسب است. بنابراین، برای دانستن مقدار دقیق چسب مورد نیاز برای پروژه ، بهتر است با کارشناسان شرکت سبک ساران در تماس باشید تا دقیق تر شما را در این زمینه راهنمایی نمایند: 09121611215 - 09123650731 کارشناسان ما با بررسی موارد مختلف مانند ابعاد سازه، نوع بلوک ها، شرایط آب و هوایی و... به شما راهنمایی دقیق تری ارائه می دهند و مقدار مصرفی چسب هبلکس را تعیین کنند.
تفاوت های کلیدی چسب بلوک هبلکس با ملات سیمانی
هر دو نوع یعنی ملات و چسب هبلکس، ویژگی های خاص خودشان را دارند. اولین تفاوت میان چسب هبلکس و ملات سنتی در کاربرد آنها در سازه ها می باشد. چسب هبلکس تنها برای دیوارهای هبلکس مناسب است و قابلیت نگه داری و چسباندن بلوک های سنگین بتنی به یکدیگر را ندارد. از این رو، کاربرد چسب هبلکس محدودتر از ملات سنتی است. یکی دیگر از تفاوت ها مواد اولیه و روش تهیه ملات و چسب است. ملات سنتی با ترکیب سیمان، ماسه و آب در محل ساخت و ساز تولید می شود. این روش ممکن است به دلیل ترکیب دستی مواد اولیه، منجر به بروز خطاها و کاهش کارایی ملات شود. از سوی دیگر، چسب هبلکس در کارخانه تولید شده و در محل پروژه تنها با اضافه کردن آب، آماده استفاده می شود. استفاده از سیلیس و چسب پلیمری باعث افزایش قیمت چسب هبلکس نسبت به ملات سنتی می شود. شما نیز می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، مقاله (استفاده از بلوک هبلکس به جای بلوک سیمانی) را بخوانید.
بهترین دما برای اجرای چسب هبلکس
بهترین دما برای اجرای چسب بلوک هبلکس بین ۱۵ تا ۴۰ درجه سانتی گراد است.
در واقع تفاوت بین بلوک لیکا و هبلکس در چگونی تولید و ساختار این دو بلوک می باشد. به منظور فهم بهتر و درک تفاوت ها و اختلافات بین بلوک های لیکا و بلوک هبلکس، باید با خصوصیات فنی و ساختاری آن ها آشنا شویم. بلوک های لیکا از مخلوطی از سیمان، آب و دانه های سبک تشکیل شده اند و در دو نوع توخالی و توپر در بازار موجود هستند.
همانطور که در مقالات قبلی به این موضوع اشاره شد، بلوک های هبلکس، نوعی بلوک سبک هستند که از ترکیبی از تخلخل آب، سیمان، پودر آلومینیوم، ماسه و سیلیس ساخته می شوند. این بلوک ها در دستگاه های اتوکلاو قرار گرفته و تحت فشار و حرارت مناسب فرآوری می شوند. هزینه تولید بلوک هبلکس تا حد زیادی به مواد اولیه مورد استفاده در آن ها بستگی دارد. بلوک اتوکلاو و سبک، خاصیت جذب آب بسیار بیشتری نسبت به بلوک های لیکا دارند و به همین دلیل نیاز به مرطوب کردن دوره ای دارند. هر یک از این دو نوع بلوک مزایا و معایب خاص خود را دارند که خریدار باید با توجه به آن ها تصمیم گیری نماید.
تفاوت های قابل توجهی بین مصالح ساختمانی برای ایجاد دیوارهای داخلی و سازه ها وجود دارد. قبل از انتخاب بین بلوک هبلکس و بلوک لیکا، آگاهی دقیقی از ویژگی های این دو نوع بلوک و میزان استحکام آن ها به دست آورید. اطلاعاتی که از طریق تست ها و مطالعات انجام شده به دست آمده، نشان می دهد که میزان مقاومت فشاری بلوک های اتوکلاو حدوداً ۳.۵ نیوتن بر میلی متر مربع و بلوک های لیکا حدود ۲ نیوتن بر میلی متر مربع می باشد. به علاوه، مقاومت تخمینی برای سفال نیز در حدود ۳ نیوتن بر متر مربع قرار دارد. هرچند این مقادیر به نوعی شاخصی از توانایی مقاومت بلوک ها در برابر فشار است، اما در انتخاب مصالح برای پروژه های ساختمانی، جنبه های دیگری مانند وزن، عایق بودن، قابلیت تحمل بار و تطابق با نیازهای پروژه نیز اهمیت دارند.
تفاوت بین بلوک لیکا و هبلکس از لحاظ وزنی بسیار مشهود است. یکی از عوامل اصلی در انتخاب مصالح برای کارفرمایان و مهندسان، وزن مناسب مصالح است که هر جه سبک تر باشد، استفاده و بکارگیری آن راحت تر است. مصالح سبک علاوه بر افزایش ایمنی ساختمان، خسارات ناشی از زلزله را نیز به میزان قابل توجهی کاهش می دهند. بلوک های اتوکلاو به دلیل پوف شدن در فرآیند تولید، وزن بسیار کمی به همراه دارد. این مزیت به خصوص در مواردی مانند نازک کاری و گچ کاری روی دیوارهای هبلکس مشهود است، زیرا نیازی به استفاده از ملات و غیره نیست که در نتیجه باعث کاهش وزن و جلوگیری از تجمع اضافی مصالح در ساختمان می شود.
وزن تقریبی بلوک های سبک حدود ۵۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب و بلوک های لیکا ۸۵۰ کیلوگرم بر متر مکعب است. با توجه به این اعداد و ارقام و اینکه در دیوارهای هبلکسی از چسب هبلکس برای اتصال بلوک ها استفاده می شود، واضح است که دیوارهای ساخته شده با بلوک های اتوکلاو وزن کمتری نسبت به دیوارهای لیکا دارند.
بیشتر بدانید: بلوک هبلکس چیست؟
همانطور که می دانید یکی از خطرناک ترین حوادثی که ممکن است برای هر ساختمانی اتفاق بیافتد، آتش سوزی است. به همین دلیل، در انتخاب مصالح برای ساختمان سازی باید به گونه ای عمل کنیم که در مقابل آتش سوزی و دماهای بالا، بتوان مقاومت مناسبی از مصالح دید. بلوک هبلکس به دلیل وجود سیلیس در ترکیبات اولیه اش، دارای نقطه ذوبی بالا بوده و در مواجهه با حرارت زیاد، دیر تر می سوزد و در مواردی ذوب نیز می شود. در مقایسه با بلوک اتوکلاو، بلوک لیکا تحمل کمتری در مقابل حرارت و آتش سوزی دارد و زمان کمتری برای سوختن نیاز دارد. با این حال، ارزش های جدیدی که در ساختمان سازی به کار می روند، از قبیل چسب هبلکس به عنوان جایگزین ملات در دیوارهای هبلکسی، منجر به افزایش مقاومت دیوار در مقابل سقوط می شود.
اکیداً به شما عزیزان توصیه می شود که برای خرید بلوک هبلکس با کیفیت یک شرکت با اصالت و حرفه ای را در این زمینه پیدا کنید، شرکت سبک ساران یکی از قدیمی ترین ها در زمینه فروش بلوک هبلکس که بلوک هبلکس، چسب بلوک هبلکس، وال پست و ... را با بهترین کیفیت ممکن به مشتریان محترم ارائه می کند.
خوب است بدانید تفاوت بلوک لیکا و بلوک هبلکس علاوه بر ساختار و ویژگی های فنی به نحوه اجرا و طریقه دیوار چینی هم مربوط می شود. بلوک هبلکس به دلیل ابعاد مشخص و عدم نیاز به برش مداوم در انتهای رج ها یا کناره ها، دارای سرعت اجرای بیشتری نسبت به بلوک لیکا با ابعاد مشخص است. در این بین که موضوع پیش می آید و آن این است که که اجرای ملات به صورت استاندارد باید قائم و عمودی باشد که این مورد بیشتر در بلوک لیکا رعایت می شود. به طور کلی دیوار چینی با بلوک heblex به دلایل گفته شده و راحتی در حمل و نقل نسبت به بلوک لیکا خیلی بیشتر است.
یکی از ویژگی های متمایز کننده بلوک اتوکلاو شده نسبت به بلوک های دیگر مانند بلوک لیکا، قابلیت جذب بالای آب می باشد. به طور دقیق تر، این خاصیت عایق رطوبتی بلوک اتوکلاو شده باعث می شود که از آن در مناطق شمالی که رطوبت به نسبت بیشتری وجود دارد بیشتر مورد استفاده قرار بگیرد.
بلوک اتوکلاو شده در وضعیت معمولی دارای ۵ درصد رطوبت است و با افزایش رطوبت محیط، این مقدار به حدود ۵۰ درصد افزایش می یابد. این بلوک ها به طور کلی تا عمق حدود ۳.۵ سانتی متری خود، آب و رطوبت را حفظ می کنند و از طرفی همانند عایق عمل کرده و آب را عبور نمی دهند. همچنین بلوک لیکا نیز قابلیت جذب آب را دارد، اما میزان آن بسیار کمتر از بلوک اتوکلاو شده است.
احتمالاً این سوال به ذهنتان می آید که آیا رطوبت موجود در بلوک ها باعث رشد و تکثیر قارچ ها و حشرات می شود؟ در پاسخ باید گفت خیر، مواد تشکیل دهنده این بلوک ها به نحوی هستند که هیچ موجود زنده ای امکان رشد یا تکثیر در آنها را ندارد. البته در مقاله (جذب آب بلوک هبلکس چقدر است) این مورد را دقیق تر بررسی کرده ایم.
تفاوت قیمت این دو بلوک
حال به یکی از پرسش های مهم می رسیم، هنگامی که بحث قیمت می شود برای کارفرمایان یکی از فاکتور های مهم همین مسله است. سازندگان ساختمان ها معمولاً به منظور کاهش هزینه های ساخت و ساز، تمایل به استفاده از مصالح ارزان تر را دارند، اما مهم است تا در این راستا کیفیت را حفظ نمائیم و سعی کنیم از مصالح کاربردی استفاده کنیم. بلوک هبلکس اردکان در بازه های قیمتی به فروش می رسد که در این بین شرکت سبک ساران، تولید کننده ی این بلوک ها با قیمت بسیار کمتر و بدون واسطه این بلوک را به فروش می رساند که همین امر باعث برتری در برابر بلوک لیکا می باشد. حتی امروزه استفاده از بلوک هبلکس به جای بلوک سیمانی بسیار زیاد شده، آن هم به دلیل برتری هایی است که در قسمت های قبل بدان اشاره شده.
عمده دلیل اختلاف قیمت بین این دو نوع بلوک مربوط به استفاده از مواد مختلف در تولید آنها است؛ بلوک های هبلکسی از مواد گرانتری مانند سیلیس و پودر آلومینیوم ساخته شده اند که این امر به دلیل ارتقاء کیفیت ساخت باعث افزایش هزینه می شود. همچنین، تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز برای تولید بلوک های هبلکسی پیچیده تر و گران تر از تجهیزات مورد استفاده در تولید بلوک های لیکا هستند. این عوامل باعث می شوند تا هزینه بلوک های هبلکسی نسبت به لیکا بیشتر باشد، اما در عوض، ویژگی ها و مزایای این نوع بلوک به طرز چشمگیری بیشتر و جذاب تر باشد. با این تفاسیر خرید بلوک هبلکس بسیار منطقی تر از سایر مصالح مشابه می باشد.
قطعاً عایق بودن مصالح یکی از فاکتور های بسیار مهم برای هر شخصی است. مطمئناً این موضوع را می دانید که بلوک لیکا و هبلکس هر دو در برابر صدا، گرما و سرما عایق هستند، اما اینکه کدام یک عایق بهتری است، نیاز به بررسی تخصصی تر دارد. بلوک های هبلکس به دلیل نحوه ساخت و متریال اولیه ی به کار رفته در آن ها، در برابر عبور گرما و سرما مقاومت بیشتری از خود نشان می دهند. این بلوک ها تا حدود زیادی باعث صرفه جویی در هزینه انشعابات برق و گاز می شود. از نظر عایق صدا نیز، طبق تست های تخصصی به وفور دیده شده که بلوک سبک برتری بیشتری نسبت به لیکا دارد.
میلگرد بستر و وال پست دو عنصر است که در ساخت و ساز برای تقویت اجزای غیرسازه ای استفاده می شوند. استفاده از این عناصر باید با رعایت استانداردهای کشور و با توجه به نیازهای هر پروژه صورت گیرد. در صنعت ساخت و ساز، استحکام سازه در شرایط عادی و مقاومت بنا در برابر عوامل طبیعی مانند زلزله، از مهمترین نگرانی های متخصصان است. علاوه بر این دو مورد، عوامل دیگری مانند اقلیم، نقشه، کاربرد، قیمت، دسترسی به نیروی کار، تجهیزات، مصالح و زمان بندی نیز برای انتخاب روش ساخت و استفاده از مواد مختلف اهمیت دارند. برای درک بهتر تفاوت بین وال پست و میلگرد بستر، نیاز است ابتدا تعریف و کاربرد هرکدام از این عناصر در صنعت ساخت و ساز را بدانیم.
در واقع وال پست، یک مؤلفه ضروری در ضوابط ساخت و ساز است که جهت تقسیم و توزیع نیروهای وارد شده به دیوارهای کاربرد دارد که معمولاً از مصالحی مانند متریال نبشی، ناودانی و پروفیل ساخته می شود که بتواند به خوبی وزن و فشار را به سطح دیوار منتقل کند. در عین حال، طراحی آن به گونه ای است که بتواند این نیروها را به طرز یکنواختی در کل سطح دیوار پخش کند. استفاده کاربردی از وال پست در دیوارها و اسکلت هایی است که به طور مستقیم با ساختمان ارتباط ندارند. هدف اصلی از این استفاده، به منظور مقابله با شرایطی مانند زلزله یا حوادث ناگهانی دیگر، جلوگیری از فروپاشی این عناصر و به دنبال آن حفظ فرم اولیه ساختمان می باشد.
میلگرد بستر، دو مفتول که به صورت موازی قرار گرفته اند و مفتول هایی به شکل پلکان نردبان یا به صورت زیگزاگ در عرض با جوشکاری به آن متصل شده اند. از طرفی کاربرد میلگرد بستر به شرح زیر می باشد:
• به جهت تقویت فولاد به کار رفته در ساختمان در جهت چینش دیوارهای بلوکی یا آجری
• اثرگذار در تقویت ستون های ساختمان به منظور تحمل نیروهای فشاری عمودی و شکستگی مورب
• استفاده از میلگرد استنلس استیل برای مقاوم سازی و ترمیم دیوارهای ترک خورده یا آسیب دیده
در قسمت های قبلی به برسی جامع هر یک از این محصولات پر کاربرد پرداختیم. حال مهم ترین بحث این است که چه تفاوتی میان این دو وجود دارد و کدام یک در کجا باید استفاده شود. در ادامه همراه تیم سبک ساران باشید تا با هم به بررسی این موارد بپردازیم.
میلگرد بستر، در میان ردیف های بلوکی دیوارها جای می گیرد و درون ملات دیوار مخفی می شود که برای متصل کردن به دیوار یا ستون ها از گیره و قلاب استفاده می شود. ابتدا گیره به دیوار اصلی و ستون های کناری از طریق پیچ یا جوش نصب می شود. سپس با استفاده از قلاب، در میان رج های دیوار قرار می گیرد و عمل اتصال انجام می شود.
تفاوت وال پست و میلگرد بستر در اتصال در اسکلت اصلی ساختمان می باشد. وال پست با استفاده از روش جوشکاری و پیچ و مهره به ستون ها و تیرهای اصلی سازه اتصال پیدا می کند. در برخی از استانداردهای کشورهای اروپایی، به دلیل کمبود انعطاف پذیری از روش جوشکاری در اتصال وال پست به اسکلت اصلی استفاده نمی شود، اما در برخی مناطق از آن استفاده می شود. انعطاف پذیری اجزای سازه، نقش مهمی در استحکام و مقاومت سازه دارد.
وال پست در بخش های مختلف دیوارها و چهارچوب پنجره ها به صورت دو جداره با فاصله ی استاندارد ساخته می شود. این فاصله با استفاده از پلی اورتان پر می شود تا نقطه اتصال دیوارها و ستون ها تقویت شود. این نوع ساختار موجب کاهش انعطاف در نقاط اتصال می شود و در نتیجه در مقابل فشارهای عمودی ناشی از زلزله مقاومت بیشتری نیز دارد. استفاده از وال پست های نوع سنتی و قدیمی در برخی مناطق به دلیل کمبود انعطاف و نقاط ضعف در اتصال ها کاهش یافته است. به جای آن، روش ها و وادارهای جدیدتری مورد استفاده قرار می گیرد که توانایی بهبود انعطاف پذیری و مقاومت سازه را دارند.
وال پست از نظر جنس به دو دسته بتنی و فولادی تقسیم می شود. در دسته فولادی، می توان آن ها را به حالات نبشی، ناودانی و قوطی تقسیم کرد. مقاومت وال پست به قدری بالاست که توانایی دارد دیواره های سازه را به صورت یکپارچه نگه داشته و در مواجهه با زلزله از فروپاشی کل جلوگیری نماید که این درنتیجه باعث کاهش خسارات به ساختمان می شود. از آنجا که وال پست دارای استحکام و قدرت بالاتری برای تحمل نیروهای برشی و فشاری است، می توان به عنوان یک عنصر کلیدی در تقویت سازه ها تلقی کرد.
میلگرد بستر معمولاً از جنس استنلس استیل یا استیل گالوانیزه تهیه می شود. از آنجا که در پروژه های ساخت و ساز بسیار پر کاربرد است، لازم است که این عنصر دارای مقاومت مناسب در برابر رطوبت و عوامل محیطی باشد. به منظور افزایش مقاومت در برابر زنگ زدگی، انواع پوشش ضدزنگ بر روی سطح میلگرد اعمال می شود. این پوشش ها به طور مؤثری می توانند مقاومت طولانی مدت این محصول را تضمین کنند.
انتخاب دقیق بین وال پست و میلگرد بستر بستگی به نوع نیاز پروژه و ضوابط فنی موجود در آیین نامه ها دارد. باید توجه داشت که وال پست و میلگرد بستر تفاوت های زیادی دارند و قابلیت جایگزینی یکدیگر را ندارند؛ هر کدام وظایف و کارکردهای منحصر به فردی دارند. به عنوان مثال، مطابق استاندارد 2800، استفاده از میلگرد بستر برای تقویت دیوارها و افزایش مقاومت خمشی در تمام دیوارهای بلوکی (داخلی و پیرامونی) با هر ابعادی الزامی است، اما اجرای میلگرد بستر در وال پست در همه دیوارها الزامی نیست.
کلام آخر
در این مقاله سعی شده به طور کامل و دقیق تفاوت وال پست و میلگرد بستر را برای شما عزیزان شرح دهیم. بررسی این تفاوت ها به خوبی نشان می دهد که هر کدام از این دو محصول دارای کارکردها و مزایای خودشان هستند و انتخاب بین آن ها وابسته به نیازهای پروژه و شرایط فنی است. در واقع هدف های کارفرما انتخاب آخر را مشخص می کند که بهتر است طبق شرایطی که مهیا شده پروژه از این موارد استفاده نماید.